Stegt vildand, med flødesalat
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Kilde : Hørsholm og omegns jagtforening Indsendt : Red : |
|
|
Partér ænderne i bryst, lår og skrog. Brun lår og skrog i en stegegryde sammen med lever, hjerte og kråse. Drys med salt & peber.
Tilsæt piskefløde, fond eller bouillon og rønnebærgele. Lad stege i ca. 1½ time, eller til mørt. Brun bryster med brystbenet på en pande. Tilsæt salt, peber og knuste enebær. Læg bryster samt afkog fra panden i et fad og steg i ca. 15 min. i en 200 grader C. varm ovn. Tag lår, skrog og indmad op af gryden, si evt. saucen. Tilsæt væden fra fadet. Jævn saucen og smag til med salt og evt. mere gelé. Servér med små pillekartofler, drysset med fintklippet persille og flødesalat. Flødesalat: Snit icebergsalaten fint. Halvér og udsten druerne. Skær champignon i skiver og bladselleri i små stykker. Bland piskefløde, citronsaft og sukker. Vend de istandgjorte ingredienser i flødedressingen. |
|
Opskriften er vist 20188 gange,
og udskrevet 612 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne