Sauce til vildand
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt : |
|
|
Kog alle ingredienserne til saucen, undtaget smørret. Saucen koges ned til der er ¾ liter tilbage, sigt den og kog den ned med ½-delen af smørret. Smag til med salt og peber og pisk resten af smørret i.
|
|
Opskriften er vist 10205 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne