Jyttes Hedeviger
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Fastelavn Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Bamse Indsendt : Red : |
|
|
Mel, vand, gær, æg, salt, sukker og kardemomme røres sammen og hviler i 15 minutter.
Margarine skæres med ostehøvl, og rulles af 3-4 gange ind i dejen, efter sidste udrulning skæres til den det ønskede antal hedeviger. Rosiner og sukat strøs over hvert stykke, trilles til boller og klappes flade. Hæver i 30 min. på pladen. Pensles med kaffe, vand eller æg og bages i 10-12 min. ved 200-225 grader C. Tips: Husk at stille en skål med vand ind i ovnen. |
Se kokkens favoritopskrift på Hedeviger - Gammeldags Sønderjyske fastelavnsboller med sukat og rosiner
|
Opskriften er vist 15290 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne