Confit
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : |
|
|
Kødet skæres i ret små stykker, der krydres med salt og peber.
Grøntsagerne skæres i tern, løgene hakkes groft.
Andefedtet smeltes, og kød og grøntsager ristes godt heri. Koldt vand tilsættes, så det hele akkurat er dækket. Det bringes i kog og skummes grundigt. Timian tilsættes, og det småkoger til kødet er meget mørt 1 - 1 1/2 time. Timian fjernes, og grydens indhold piskes til en grødet masse med et piskeris. Smages til med salt og peber, hældes i en form og stilles til afkøling. Ved servering vendes confiten ud og skives. Groft brød og eventuelt hjemmelavet pickles serveres til. |
|
Opskriften er vist 16502 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne