Confit

Confit, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
375 g.lammesmåkød
200 g.andefedt
1 stk.gulerod
1 stk.persillerod
1 stk.løg
1 kvisttimian
 salt
 friskkværnet peber
Opskrift:
Kødet skæres i ret små stykker, der krydres med salt og peber. Grøntsagerne skæres i tern, løgene hakkes groft.

Andefedtet smeltes, og kød og grøntsager ristes godt heri. Koldt vand tilsættes, så det hele akkurat er dækket. Det bringes i kog og skummes grundigt.

Timian tilsættes, og det småkoger til kødet er meget mørt 1 - 1 1/2 time. Timian fjernes, og grydens indhold piskes til en grødet masse med et piskeris.

Smages til med salt og peber, hældes i en form og stilles til afkøling.

Ved servering vendes confiten ud og skives. Groft brød og eventuelt hjemmelavet pickles serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 16574 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu