Polsk - Landpølse

Polsk - Landpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bamse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.magert oksekød (yderlår)
800 g.magert svinekød (bov eller skinke)
400 g.fed spæk uden svær
50 g.salt
2 spsk.stødt hvid peber
1 tsk.Muskatnød, stødt
1.5 tsk.merian
1.5 tsk.sennepskorn
 
Opskrift:
Oksekød hakkes med en 4 mm. hulskive, svinekød og spæk gennem en 8 mm. hulskive krydderierne blandes med salt og drysses over det hakkede kød. alt æltes grundigt i ca. 5 min. og stoppes i svinetarme. pølserne afdrejes i længder af 20 cm. varmrøges i ca. 1 time og koges derpå ved 75 grader i ½ time.





karakterer:
Opskriften er vist 20178 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu