Polsk - Landpølse
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt af : Bamse Indsendt : Red : |
|
|
Oksekød hakkes med en 4 mm. hulskive, svinekød og spæk gennem en 8 mm. hulskive
krydderierne blandes med salt og drysses over det hakkede kød.
alt æltes grundigt i ca. 5 min. og stoppes i svinetarme.
pølserne afdrejes i længder af 20 cm.
varmrøges i ca. 1 time og koges derpå ved 75 grader i ½ time.
|
|
Opskriften er vist 20178 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne