Gulddråber - Vildtfond
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Diverse vildtfugle Indsendt : Red : |
|
|
Brun kød, og vildtben sammen med de rengjorte, udskårne grøntsager og timian i ovnen ved 250 grader. Sæt ingredienserne over at koge i vandet ved svag varme.
Skum "suppen".
Del løget og brænd det sort på en tør pande. Læg løget i gryden sammen med krydderierne og lad det koge roligt i 3 timer.
Passer suppen gennem et RENT klæde (uden rester af skyllemiddel!!!) og fjern fedtet. Herefter koges den ind til der er ca. 1/2 l tilbage - det tager nogen tid. Tips: Gulddråberne kan fryses ned i alubakker med tætsluttende låg |
|
Opskriften er vist 28359 gange,
og udskrevet 499 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer h.hall - 2010-01-27 17:36:04 Jeg fryser vildtfond i isterningeposer. Så kan man lige tage præcist så meget, som man har brug for. Jeg hælder også en flaske rødvin i gryden. Det giver lidt ekstra smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne