Vildand bryst fyldt med svampe
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Svampene hakkes fint og ristes på hed pande - krydres med salt og peber. Brystkødet skæres af vildanden - fedtet snittets op på bagsiden, og der skæres en lomme til fyldning. Svampene fyldes i lommen, og brystet snøres sammen med snor og brunes på pande. Krydres med salt og peber.
Kødet lægges på en bageplade og steges ved 180 grader ca. 12 minutter. Panden koges af med saft fra appelsinerne og reduceres lidt, inden der hældes ribsgele på panden. Der koges op og piskes ud i appelsinsaften. Tilsæt portvin og demi glace. Lad saucen småsimre indtil servering. Urter og kartofler udstikkes til runde kugler med parisiennejernet. Kuglerne blancheres i kogende vand - tages op og ristes på panden i lidt smør. Der krydres med salt og peber samt timian. Andebrystet tages ud af ovnen og skal trække lidt. Kuglerne anrettes på tallerken med urter og kartofler - ovenpå lægges andebrystet, der lige snittes igennem på midten og rundt om lægges lidt af saucen. Pyntes med lidt frisk timian. |
|
Opskriften er vist 25709 gange,
og udskrevet 817 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-13 22:15:50 sauce også god med alm andefond og uden portvin, lidt mere børnevenlig her i jægerfamilien |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne