Vindrue- og appelsinsalat
Hovedingrediens : Bær - Vindruer Indsendt : |
|
|
Rens champignonerne og skær dem i kvarte.
Skær appelsinerne i tern.
Halver vindruerne og fjern eventuelle sten.
Rist champignonerne på en tør pande i ca. 5 min., til de er næsten tørre.
Tilsæt honning og lad den smelte.
Tilsæt appelsin og vindruer og varm salaten igennem. Server salaten varm.
|
|
Opskriften er vist 15240 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-12-08 18:28:12 Den er supper god, brug acacaie honning og servere det til feks. and |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne