Thyringer Blodpølse

Thyringer Blodpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Svinekød - Griseblod

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt af : Bamse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 kg.fast spæk
0.5 kg.skært svinekød
0.5 kg.flæskesvær
2 dl.blod
2 dl.suppe
 
30 g.kogesalt
10 g.st. peber
5 g.fennikel
 
Opskrift:
Spæk, svær og kød koges i ca. 2 timer, derefter skæres kødet og spækket i små tern, ca. halvdelen af sværen hakkes, kød, spæk og den hakkede svær æltes godt sammen med krydderierne, blod og suppe tilsættes, det hele arbejdes godt igennem og fyldes i kunsttarme 80 - 90 mm. Pølserne kommes i kogende vand og skal småkoge ved 75 - 80 grader i ca. 3 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 17702 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu