Thyringer Blodpølse
Hovedingrediens : Svinekød - Griseblod Oprindelsesland : Tyskland Indsendt af : Bamse Indsendt : Red : |
|
|
Spæk, svær og kød koges i ca. 2 timer, derefter skæres kødet og spækket i små tern, ca. halvdelen af sværen hakkes, kød, spæk og den hakkede svær æltes godt sammen med krydderierne, blod og suppe tilsættes, det hele arbejdes godt igennem og fyldes i kunsttarme 80 - 90 mm.
Pølserne kommes i kogende vand og skal småkoge ved 75 - 80 grader i ca. 3 timer.
|
|
Opskriften er vist 17702 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne