Karrysuppe med fisk

Karrysuppe med fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.lyse fiskefileter
1 spsk.olie
1 spsk.Grøn karrypasta
0.5 tsk.gurkemeje, stødt
100 g.langkornede ris
2 stilkesnittet blegselleri
2 tørrede kaffir limeblade
4 forårsløg i skiver
1 l.vand
2 spsk.fiskesauce
0.5 tsk.rejepasta (kan udelades)
 
Opskrift:
Fjern evt. skind og ben fra fiskefileterne og skær fisken i mundrette stykker.

Varm olien op i en stor gryde, tilsæt grøn karrypasta og gurkemeje og sauter i 2 minutter. Bland de øvrige ingredienser i, undtagen fisken, og kog op.

Skru ned for blusset og lad simre under låg i 8 minutter.

Tilsæt fisken og kog videre i endnu 4 minutter, til fisken er færdig.

Fjern kaffir limeblade og server suppen øjeblikkeligt. Risen suger for meget væde op, hvis suppen får lov til at stå og trække.





karakterer:
Opskriften er vist 33003 gange,
og udskrevet 507 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Muzzen-det er fantasisk

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er Fantasisk!!!