Karrysuppe med fisk
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Fjern evt. skind og ben fra fiskefileterne og skær fisken i mundrette stykker.
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt grøn karrypasta og gurkemeje og sauter i 2 minutter. Bland de øvrige ingredienser i, undtagen fisken, og kog op. Skru ned for blusset og lad simre under låg i 8 minutter. Tilsæt fisken og kog videre i endnu 4 minutter, til fisken er færdig. Fjern kaffir limeblade og server suppen øjeblikkeligt. Risen suger for meget væde op, hvis suppen får lov til at stå og trække. |
|
Opskriften er vist 33003 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (19 stemmer) |
|
Kommentarer alexander pedersen - 2005-01-01 01:01:01 Muzzen-det er fantasisk Muzzen - 2005-01-01 01:01:01 Det er Fantasisk!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne