Pæreis
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Pærerne skrælles, skæres i små firkanter og koges forsigtigt i calvados'en, hvor sukkeret er tilsat.
Æggeblommerne piskes hvide og skummende med flormelissen, og piskefløden piskes til skum. Æggeblommerne og flødeskummet blandes, og pærestykkerne blandes forsigtigt i. Fryses i en form. Ved servering pyntes isen med hugget sukker, der har trukket i calvados. Sukkeret antændes ved serveringen |
|
Opskriften er vist 18444 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne