Ingefærpandekager
Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, sukker, bagepulver, salt og ingefær i en skål. Pisk olie, kærnemælk, mælk, æg og sirup med en gaffel. Bland indholdet af de to skåle og rør indtil dejen er jævn.
Varm en pande op, til den er jævnt varm. Kom lidt smør på og hæld lidt dej på. De bør være tykkere og mere svampede end almindelige pandekager. Der vil komme en masse små bobler. Når overfladen er fyldt med bobler, vendes pandekagen med en paletkniv. Pandekagen skal være gylden på overfladen. Hvis den er mørk, er varmen for høj, er den lys, så skru lidt op for varmen. |
|
Opskriften er vist 13780 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne