Frittata con ricotta
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Ricottaen presses gennem sigte og røres sammen med mælk, persille og æg.
Tomater og squash vaskes og skæres i skiver. Squashskiverne krydres med salt og peber og steges i 3 spsk olie i ca. 5 min. Lægges herefter på fedtsugende papir. Samme fremgangsmåde ved tomatskiverne, de steges dog kun få sekunder på begge sider. 1 spsk olie varmes i pande og halvdelen af ostemassen kommes i panden. Når massen stivner i kanten fordeles squash og tomatskiver omkring på ostemassen. Massen vendes og steges færdig på den anden side. Den resterende ostemasse steges ligeledes. Serveres varme. |
|
Opskriften er vist 15589 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne