Gambas
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : |
|
|
Læg rejerne i en lille ildfast skål (ca. 10 cm i diameter) - én skål pr. person.
Læg hvidløg og chilipeber ved og drys med lidt salt og evt. cayennepeber (alt efter hvor stærkt man vil have det).
Olivenolie hældes over, så rejerne lige er dækket.
Skålene sættes i ovnen ved 225 - 250 grader, så olien kommer til at koge.
Serveres straks med hvedebrød til, som man dypper i olien, så man får det med op.
|
|
Opskriften er vist 9260 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jakob - 2005-01-01 01:01:01 Kan med stor success laves i en kuglegrill |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne