Kærnmælkshorn

Kærnmælkshorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej
200 g.margarine
250 g.hvedemel
2 spsk.kærnemælk
1 spsk.citronsaft
 
 Fyld
200 g.marcipan eller fast syltetøj
 
 Pensling:
 Æg
 
 Pynt:
 Perlesukker/Tesukker eller sigtet flormelis
 
Opskrift:
Hak margarine og mel sammen og findel det til en grynet masse. Kom kærnemælk og citronsaft i og ælt dejen hurtigt sammen. Læg dejen koldt ca. 1 time.

Del den i 2 og rul dem rundt ud, ca. 35 cm i diameter. Skæres igennem med et dobbelt kryds, så der dannes 8 trekanter. Læg et stykke marcipan eller en skefuld syltetøj på hver, og rul dejen sammen om fyldet fra den brede ende mod spidsen. Formes til horn og lægges på plade med bagepapir.

Pensles med sammenpisket æg og drysses med sukker. Bages ved 225° i ca. 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 16375 gange,
og udskrevet 463 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-23 08:59:04
Smager ganske rigtigt meget af fedtstoffet og jeg synes, de bliver MEGET sprøde (læs: tørre)

  -   2007-06-17 11:02:27
er bestemt ikk inponeret smaget MEGET af margarine..