Kærnmælkshorn
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Hak margarine og mel sammen og findel det til en grynet masse. Kom kærnemælk og citronsaft i og ælt dejen hurtigt sammen. Læg dejen koldt ca. 1 time.
Del den i 2 og rul dem rundt ud, ca. 35 cm i diameter. Skæres igennem med et dobbelt kryds, så der dannes 8 trekanter. Læg et stykke marcipan eller en skefuld syltetøj på hver, og rul dejen sammen om fyldet fra den brede ende mod spidsen. Formes til horn og lægges på plade med bagepapir. Pensles med sammenpisket æg og drysses med sukker. Bages ved 225° i ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 16375 gange,
og udskrevet 463 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer aakerlund - 2007-08-23 08:59:04 Smager ganske rigtigt meget af fedtstoffet og jeg synes, de bliver MEGET sprøde (læs: tørre) busklund - 2007-06-17 11:02:27 er bestemt ikk inponeret smaget MEGET af margarine.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne