Krydrede frikadeller i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 255687 gange,
og udskrevet 4429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (64 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2022-04-12 16:42:58 Dejlig opskrift Tilsatte persille og cayennepeber i stedet for paprika. berit - 2017-06-12 12:02:23 Spørger helt tosset, men skalde skal ikke vendes vel ?? anonym - 2014-11-23 10:56:00 Med små frikadeller, 30 - 40 gram, passer det fint med 30 minutter. anonym - 2014-04-15 15:17:04 Enig i, at de skal have mere end 1/2 time i ovnen, for at få en fin gylden farve. Jeg har udskiftet paprika med basilikum, med et godt resultat. Måske kan man med fordel skrue op for varmen og tá dem ud lidt før tid. lille mor - 2012-12-04 14:39:05 Frikadeller som er lavet på panden smager bedre.. Hanne - 2012-04-03 20:57:25 Kan de mon fryses? anonym - 2010-09-12 13:54:19 De er virkelig gode - perfekte til madpakken! (jeg lavede dem dog uden ost) lubbe - 2005-01-01 01:01:01 De kan sagtens tåle 45 min. i ovnen. Tilsæt gerne mere hvidløg og krydderier. De dufter og smager godt. Især kolde, det forstærker smagen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne