Ungarnsk gullach
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 145826 gange,
og udskrevet 6623 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (83 stemmer) |
|
Kommentarer BSP - 2012-03-20 18:27:47 Så fik vi spist gullachen. Hvilken nydelse !! Kun problemer med den mangelfulde opskrift, men ved lidt logisk tænkning gik det. Jeg anbefaler retten på hele familiens vegne. Næste gang vil jeg komme gulerødder og champinonger i, som forsøg. BSP - 2012-03-20 16:30:31 Kan vi ikke få en oversættelse til måden man fabrikere denne ret på, så ville det sikkert vise sig en god ret. Måske giver jeg retten point, den er i gryden nu og efter jeg har slået korsets tign. Unicron - 2008-07-11 14:45:14 Lækkert!! Lidt hvidløg i kartoffelmosen giver det et ekstra pift jannie - 2008-04-25 15:22:29 smadder dejlig opskrift. men kunne måske godt være beskrevet lidt bedre. smager super godt mads - 2007-03-07 17:35:15 hvornår skal peber tilbage i gryden sammen med løg og bacon eller hvad kasper - 2007-03-07 17:34:07 hvornår skal man bruge tomat puren Jesper j - 2005-01-01 01:01:01 Det smager hammer godt, også med svinekød Inger Dantoft - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har søgt denne opskrift i flere år, og nej, den skal være sådan, da det ikke er en suppe, men mere som almindelig gullach Lone Christensen - 2005-01-01 01:01:01 Skal der ikke ydeligere væde ved, når tomaterne er tilsat. Jeg synes den virker meget tyk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne