Linseskaller med citroncreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Linseskaller Indsendt : |
|
|
Fintrevet citronskal, citronsaft, æg og sukker kommes i en gryde (ikke aluminium - da det misfarver cremen). Pisk ingredienserne godt sammen og fortsæt med at piske over svag varme, til cremen bliver tyk - den må ikke koge. Hæld den færdige creme i linseskallerne. Pynt evt. med lidt flødeskum eller frugt.
|
|
Opskriften er vist 7760 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne