Linseskaller med æble-vanillecreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Linseskaller Indsendt : |
|
|
Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i små tern.
Sæt æblerne over at koge med sukker, flækket vanillestang og vand.
Når æblerne er møre, efter ca. 2 min., tages de af varmen og stilles til afkøling.
Mascarpone-osten røres lind, og den afkølede æblekompost vendes i.
Fyld cremen i skallerne.
Pynt evt. med lidt æble.
|
|
Opskriften er vist 10032 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne