Fisk ala kina
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Læg fisken i et stykke sølvpapir. Rør soja med ingefær, chili, hvidløg og sukker. Kom marinaden over fisken.
Sølvpapiret lukkes løst om fisken, alle lukninger trykkes godt til og rulles en lille smule. Alle lukninger skal vende opad. Fisken steges i ovnen i 15 minutter ved 210 grader. Pak forsigtigt fisken op, og se om fisken er blevet fast i kødet hele vejen igennem. Tips: Næsten alle slags fisk kan anvendes. I stedet for fisk kan anvendes kalkun eller skinkeschnitzel - de skal dog have ca. 20-25 minutter i ovnen for at være gennemstegte. |
|
Opskriften er vist 20813 gange,
og udskrevet 510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Jørn - 2014-02-28 17:03:34 Har ikke meget med WOK opskrifter at gøre. Gerda - 2005-01-01 01:01:01 Det ville være dejligt med nogle forslag til hvad man serverer til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne