Linseskaller med karamel-nøddecreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Linseskaller Indsendt : |
|
|
Smelt sukkeret på en pande og tilsæt smør. Lad det kogeop og tilsæt så valnøddekernerne. Vend dem hurtigt rundt i karamellen og hæld det ud på et stykke bagepapir til afkøling. Bland fløde, creme fraiche og sukker og pisk det stift. Hak valnøddekaramellen groft med en kniv og vend den i cremen. Fyld cremen i skallerne. Pynt evt. med lidt karamel.
|
|
Opskriften er vist 7870 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne