Nøddecreme
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : |
|
|
Rist hasselnøddernee på en tør pande ved svag varme i ca 5 min, til de lugter stegt.
Kom dem varme i en foodprocesser eller blander med chokoladen brækket i mindre stykker og honningen.
Kør til det er jævnt og glat, tilsæt piskefløden undervejs.
Nøddecremen kommes på glas med låg og opbevares i køleskab, hvor den er holdbar en uge.
|
|
Opskriften er vist 22716 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (24 stemmer) |
|
Kommentarer hallo - 2010-06-30 15:25:18 man kan bare bruge smør og ikke piskefløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne