Lun ferskendessert med nøddecreme
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : |
|
|
Ferskenerne skylles og skæres i både ind mod stenen.
Mandlerne males eller blendes til mel.
Fadet smøres med smør og drysses med sukker.
Fersknerne lægges i fadet.
Mandelmel, æg og sukker piskes let og luftigt. Mælken tilsættes, og dejen hældes over fersknerne. Desserten bages ved 180 grader C i ca. 40 minutter. Vælger du portionsanretninger er det nok med ca. 25 min. Desserten serveres lun. |
|
Opskriften er vist 15759 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Tulle - 2008-07-25 13:09:48 Smager for meget af æggekage. Heidi - 2008-07-17 07:55:31 lyder nem og lækker den må prøves til aftenens dessert.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne