Amagerkoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krydr koteletterne med salt og brun dem hurtigt på en varm pande. Pil løgene, skær dem i tykke skiver fra top til rod og svits dem i fedtstoffet.
Del kålen i 4 -6 stykker og lad det koge 4 -5 minutter i letsaltet vand. Skræl kartoflerne, skær dem i ca 1 cm tykke skiver og lad dem koge i letsaltet vand 4 -5 minutter. Lad kål og kartofler dryppe af. Læg kål i bunden af et smurt, ovnfast fad. Drys de hele peberkorn over. Fordel koteletterne, kartofler, løg og resten af kålen herover. Hæld bouillon ved. Dæk med låg eller folie. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn 30-45 minutter. |
|
Opskriften er vist 320170 gange,
og udskrevet 14190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (83 stemmer) |
|
Kommentarer Frans L Rasmussen - 2017-03-01 21:10:46 Brug nakkekotteletter af god kvalitet og en god fedt marmorering, det gør hele forskellen, krydder med salt og peber, og brun dem på begge sider ved høj temperatur, det smager så godt, og så er 2 dl sky for lidt, 3 til 3,5 dl og gerne kalvesky for et bedre resultat. Inna04 - 2011-08-07 08:51:08 Smager fint. Vil lave igen... Ole - 2010-12-20 17:39:21 Stegte koteletterne med 4 fed knust hvidløg. Brugte rødkål i st. for savoykål men syntes som farfar at der var for lidt væde. l/4 rødkål snittede jeg og kom i panden med løgene, kom lidt mere bouillon i + ½ glas væde fra skivede champignon, som jeg tilsatte. Justerede smagen med lidt mælk og honning. 1/4 snittet rødkål kogte jeg i letsaltet vand sammen med de skivede kartofter 4-5 minutter. Kom ca. halvdelen af den kogte rødkål og kartofter i bunden af et ildfast fad, koteletterne over, løg-rødkål-champignon fra panden over koteletterne + resten af den kogte rødkål og kartofler på toppen. Folie over + 45 min. ved 225 graders normal over- og undervarme. Farfar: her er masser af vædske, dejlig smagfuld som den er (fik ros for smagen) eller den kan bruges til en god sovs. C. Larsen - 2009-10-02 21:49:45 prøv at stege koteletterne i beignet-dej som er tilsat alle de krydderier man kan li`, steges ca. 1-2 minutter i max. 1/2 dl olie anonym - 2008-09-23 17:59:22 Har undladt kål men har brugt gulerødder og jordskokker - lidt hvidløg efter smag er også brugt og det smagte utrolig godt. Bestemt noget jeg vil lave igen. Rebecca - 2008-09-11 17:31:08 Konsistensen kontra smagsoplevelsen er helt i top. Jeg kan med sikkerhed anbefale denne ret, til gæster, til familie, konfirmation endda! Bon Appetite! Beth - 2008-05-05 17:07:08 Smager ikke af noget som helst. Vil bestemt ikke lave denne ret igen. farfar - 2006-12-19 09:34:34 Samger usandsynlig godt. Der er for lidt vædske, så der er ingen grund til at lade kål og kartofter dryppe for meget af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne