Anchoïade (Provencalsk sardelsauce)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Blend sardellerne.
Pil og hak hvidløgene groft og tilsæt dem sammen med de øvrige ingredienser, undtagen olien.
Kom olien i lidt ad gangen, mens maskinen kører.
Smag til med peber.
Serveres til letkogte grønsager og dampet fisk.
|
|
Opskriften er vist 16448 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne