Gulerodstapenade
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
Kog dem møre i letsaltet vand.
Blend gulerødderne med lidt af kogelagen.
Pil hvidløgene og hak dem fint.
Rør hvidløgene i gulerødderne sammen med de øvrige ingredienser.
Kom et par rullede ansjosfiletter på dipen ved serveringen.
|
|
Opskriften er vist 23910 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne