Kung Pao kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Kina Tilberedningstid : 40 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingefileterne skæres i 2 cm. terninger.
Pisk ægget i en skål og kom kyllingestykkerne i. Drys maizenamel i og bland det. Rør soyasauce og olie i og mariner kødet i 30 min. Sauce: Bland de 2 spsk. maizenamel i koldt vand. Rør de 3 spsk. soyasauce, risvin eller sake, eddike, sukker og sesamolie i og stil til side. Opvarm wokken over max varme (og hold den der hele tiden) indtil den ryger. Tilsæt olien og stir-fry chilipeber i ca. 10 sek. Tilsæt ingefær og hvidløg; stir-fry 10 sek. Kom kyllingen i og stir-fry ca. 1 min. Tilsæt bambusskud og forårsløg og stir-fry 1 min. Tilsæt saucen. Kom jordnødder i når den er tyknet, herefter røres rund i ca. 2 minutter. Retten serveres straks med jasminris og evt. lidt frisk koriander til pynt. |
|
Opskriften er vist 55708 gange,
og udskrevet 734 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne