Vagtelkotelet i kalvemørbrad med grilleret aubergine

Vagtelkotelet i kalvemørbrad med grilleret aubergine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Vagtelkotelet:
12 vagtelbryster uden skind og ben
600 g.kalvemørbrad
500 g.svinenet
 
 Aubergine:
2 auberginer
200 g.rasp
 krydderurter
 olivenolie
 
 Vagtelreduktion:
 vagtelskrog
 hvidløg
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.paprika
1 laurbærblad
4 skalotteløg
1 gulerod
1 porre
0.25 selleri
100 g.smør
1 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Vagtelkotelet: Skær kalvemørbrad ud i 24 stk. á 25 grams medailloner. Lav 12 sandwich med et vagtelbryst i, uden skind og ben. Krydrer med salt og pak ind i svinenet og steg i to minutter på hver side. Holdes lune. Grilleret aubergine: Auberginerne skæres ud i 2 cm. høje medailloner og vendes i olie og krydderrasp. Steges i olie 2-3 minutter. Krydderrasp: Krydderurter, rasp samt hvidløg blendes. Tørres. Vagtelreduktion: Vagtelskrogene brunes i en gryde. Vand, grøntsager og krydderier tilsættes og koger under låg i 2 timer. Sigtes og reduceres til 3 dl bouillon. Monteres med 1 dl olivenolie og 100 g smør.





karakterer:
Opskriften er vist 10055 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu