Vagtelkotelet i kalvemørbrad med grilleret aubergine
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : |
|
|
Vagtelkotelet:
Skær kalvemørbrad ud i 24 stk. á 25 grams medailloner. Lav 12 sandwich med et vagtelbryst i, uden skind og ben. Krydrer med salt og pak ind i svinenet og steg i to minutter på hver side. Holdes lune.
Grilleret aubergine:
Auberginerne skæres ud i 2 cm. høje medailloner og vendes i olie og krydderrasp. Steges i olie 2-3 minutter.
Krydderrasp:
Krydderurter, rasp samt hvidløg blendes. Tørres.
Vagtelreduktion:
Vagtelskrogene brunes i en gryde.
Vand, grøntsager og krydderier tilsættes og koger under låg i 2 timer. Sigtes og reduceres til 3 dl bouillon.
Monteres med 1 dl olivenolie og 100 g smør.
|
|
Opskriften er vist 10055 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne