Foccacia med skinke
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Udrør gæren i vandet, og tilsæt olie, salt, grahamsmel og durumhvede.
Rør godt og tilsæt 3 dl hvedemel.
Ælt dejen godt sammen med resten af melet og lad dejen hæve et lunt sted ca. 1 time.
Rul dejem til 12 - 14 boller og tryk dem til 1 cm flade cirkler. Sæt foccaciaerne på bagepapir på en bageplade. Lad dem efterhæve 15 min.
Skinken skæres i tynde, korte strimler.
Lav små fordybninger i dejen med en finger og smør tomatpuré på. Fordel skinken over, og drys med ost og oregano.
Bag ca. 15 min i en 250 grader forvarmet ovn.
Skinken kan evt. udskiftes med stegt, smuldret bacon
|
|
Opskriften er vist 49706 gange,
og udskrevet 1139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2015-09-01 15:49:19 Jeg ruller dejen ud til en stor plade. Blander en stor dåse tomatkoncentrat med lidt ketchup og smører dette på. Ovenpå kommer der revet ost og til sidst peperoni i skiver. Når foccaciaen er bagt skæres den ud i passende stykker, og så har jeg altid nem skolemad i fryseren. beck - 2009-11-04 12:38:39 Bunden er rigtig rigtig god. Jeg forhævede ikke (det gør jeg aldrig) og lod de flade boller hæve ca. ½ time. Havde ikke skinke, så jeg brugte lidt rester af kødsovs og lidt pepperoni. Som tomatfyld mixede jeg ½ dåse hakkede tomater, 1 tsk tomatpure, oregano, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber - smagte rigtig godt Maria - 2007-02-24 16:02:19 Rigtig lækre focacciabrød! Jeg blandede en lille dåse tomatkoncentrat med tomatketchup og pizzakrydderi, hvilket gav en rigtig god smag! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne