Cozze alla marinara
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Muslingerne skylles grundigt og skægget fjernes. Åbne muslinger kasseres. Muslinger hældes i gryde uden væde og koges under låg i 3-4 minutter eller til de har åbnet sig. Fonden sigtes fra og muslinger tages op. De som ikke har åbnet sig, kasseres.
Hvidløg pilles og skæres i fine tern. Sauteres gylden i lidt olie. Hvidvin tilsættes og koges ind til det halve. Tilsæt muslingefond og krydr med salt og peber. Anret sauce og muslinger i dybe tallerkner og drys med persille.
|
|
Opskriften er vist 16649 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer p.glahn - 2007-09-10 10:27:13 Hvorledes koges uden vand ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne