Cavolfiore fritto
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Hvidvin eller vand hældes i skål og melet kommes i under stadig piskning. Ægget piskes sammen i en kop inden det røres sammen med meldejen. Dejen krydres tilsidst med salt og peber og stilles på køl 1 time. Imens deles blomkålen i mindre buketter og koges møre, men stadig let sprøde i letsaltet vand. Olien opvarmes i høj/stor gryde til 180 grader. De enkelte buketter stikkes med gaffel, drypper af og lægges i den varme olie. Bages gyldenbrune og lægges herefter på fedtsugende papir. Serveres sammen med citronbåde.
|
|
Opskriften er vist 15694 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer sus - 2013-02-09 13:48:56 Marianne - blomkål skal dyppes i dejen og derefter fritures, selvom det ikk fremgår af opskrift ku jeg godt forstå det Marianne - 2009-09-18 14:30:37 Hvad skal dejen bruges til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne