Kinesisk sur-sød sauce
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ingefæren skrælles, hvidløgsfedet pilles, og begge dele hakkes fint.
Olien varmes op i en kasserolle, og heri svitses hvidløg og ingefær et øjeblik. Tilsæt ketchup, bouillon, vineddike, sojasauce, risvin, sukker og salt. Bring blandingen i kog. Rør maizena ud i koldt vand og jævn saucen, til passende konsistens. Krydr til sidst med chilisauce, Sambal Oelek eller tabasco. |
|
Opskriften er vist 117282 gange,
og udskrevet 2043 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (35 stemmer) |
|
Kommentarer anders - 2020-09-06 18:29:42 Er der mon en trykfejl i opskriften? Jeg tænker at der skal bruges 5 dl okseboullion? Tina L. - 2017-03-24 20:00:32 Ikke en sauce som jeg var særlig vild med. Og enig i at den ikke minder ret meget om den typiske sur-søde sauce på kinesiske restauranter. anonym - 2011-04-28 15:59:10 Det er den mest fantastiske sur/sød sauce jeg har smagt!!.. helt igennem som den skal smage! Ingefæren og sherryen giver den et fantastisk løft. Thumbs up, 12 point herfra!! :-D anonym - 2010-04-10 11:46:30 den minder ikke om dem man smager på kinisiske resturanter og den er meget kydret men smager ikke specielt godt....! den har det lidt med at dræbe alt smagen i tilbehøret sådan man ikke kan smage hvad man egentlig spiser. Tusmelda - 2005-01-01 01:01:01 kan redde ethver ristaffel lars - 2005-01-01 01:01:01 kan man lave opskriften uden risvin eller tør sherry???????????????+ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne