Carne cruad alla piemontese
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fileten befries for fedt og sener og lægges i fryseren til den er letfrossen. Blegselleri skylles og skæres i meget fine tern.
Marinade: Salt og citronsaft blandes og røres op med olivenolien under kraftig piskning. Kødet tages ud af fryseren og skæres i papirstynde skiver og lægges på tallerkner. Marinaden fordeles jævnt over og tallerkenerne dækkes med film og stilles koldt ca. 30 min. Inden servering drysses med selleritern og friskreven ost. Tips: Kan også drysses med frisk trøffel, hvis du ønsker den dyrere variant. |
|
Opskriften er vist 35776 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer thomas larsen - 2005-01-01 01:01:01 det virker som en god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne