Carne cruad alla piemontese

Carne cruad alla piemontese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     
Carne cruad alla piemontese, billede 4 Carne cruad alla piemontese, billede 1 Carne cruad alla piemontese, billede 2 Carne cruad alla piemontese, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.okse- eller kalvefilet
1 stilkblegselleri
 
 Marinade:
 salt
2 spsk.citronsaft
4 spsk.koldpresset olivenolie
 peber fra kværn
 
2 spsk.friskreven Grana eller Parmesanost
 
Opskrift:
Fileten befries for fedt og sener og lægges i fryseren til den er letfrossen. Blegselleri skylles og skæres i meget fine tern.

Marinade:
Salt og citronsaft blandes og røres op med olivenolien under kraftig piskning.

Kødet tages ud af fryseren og skæres i papirstynde skiver og lægges på tallerkner. Marinaden fordeles jævnt over og tallerkenerne dækkes med film og stilles koldt ca. 30 min.

Inden servering drysses med selleritern og friskreven ost.

Tips:

Kan også drysses med frisk trøffel, hvis du ønsker den dyrere variant.





karakterer:
Opskriften er vist 35768 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det virker som en god opskrift