Fisk i gele
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skyl fisken, kog den og lad den blive kold i kogelagen.
Fjern skind og ben.
Del fisken i pæne stykker.
Skum fedtet af suppen og si den.
Gele: Mål ½ l suppe af og bring den i kog. Smelt den udblødte husblas heri. Smag til med salt og peber. Hæld et tyndt lag gele i bunden af en stor form eller flere små forme, og lad det stivne. Løg oliven rejer og krydderurter i formen i et pænt mønster. Fæstn det med et tyndt lag gele, som skal stivne. Læg fiskestykkerne i og hæld forsigtigt så meget gele i, at fisken er dækket. Sæt retten koldt og lad den stivne helt. Vend den ud på et fad og server med salat og persille eller dild og æggebåde. |
|
Opskriften er vist 21480 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne