Druer i svime
Hovedingrediens : Bær - Vindruer Indsendt : Red : |
|
|
Druerne skylles, halveres og udstenes. Kog en sukkerlage af vand og sukker og lad den køle helt af. Tilsæt lynghonning eller en anden type kraftigt smagende honning, samt et glas cognac. Hæld denne marinade over de udkernede druer. Lad dem trække i køleskabet, meget gerne natten over.
De "besvimede" druer serveres med creme fraiche eller kugler af vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 32240 gange,
og udskrevet 675 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-12-14 13:11:12 Smager utrolig friskt og skønt! anonym - 2014-08-17 21:24:47 Vi lavede druerne med sødemiddel - 80 dråber hermesetas til 2 dl. vand. I stedet for cognac brugte vi whisky. Det smager super. Vi bruger dem som aftensnacks, og hele familien elsker dem. anonym - 2009-10-03 12:45:45 Smager rigtig godt til alle vildtretter. I stedet for waldorf salat. stael - 2008-12-27 19:34:32 Genial dessert der stort set kan tilberedes dagen før anonym - 2005-01-01 01:01:01 kan også serveres med flødeskum |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne