Karrryrejer
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Oprindelsesland : Kina Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rejerne pilles kan evt. flækkes hvis de er meget store.
Pil og hak løget. Varm en wok godt op og steg løget sammen med karryen i 1 min i olie. Tilsæt rejer, hvidløg og steg i 2 minutter. Tilsæt fiskebouillon, sherry og sojasauce og bring det i kog og kog i 3 minutter. Jævn med maizena udrørt i koldt vand og server straks. |
|
Opskriften er vist 57015 gange,
og udskrevet 811 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer farmilien Hansen - 2010-01-23 18:52:03 Super läkker ret. godt värer den ikke ser tiltalende ud.. men smager fantastisk.. Pippi - 2009-11-13 09:51:52 Hmm, ser ærlig talt ikke særlig tiltalende ud - men lader det komme an på en prøve :-) Per - 2008-12-14 11:11:01 Vi serverede med nudler. Grethe K - 2005-01-01 01:01:01 Næste gang vil jeg komme knapt så meget karry i, jeg synes at det blev lige lovlig stærkt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne