Karrryrejer

Karrryrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :     
Karrryrejer, billede 4 Karrryrejer, billede 1 Karrryrejer, billede 2 Karrryrejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.Kinarejer med skal
 
1 løg
1 spsk.olie
2 spsk.mild karry
1 fedhvidløg
 
1.5 dl.fiskebouillon
1 spsk.tør sherry
1 spsk.sojasauce
 
1 spsk.maizena
2 spsk.vand
 
Opskrift:
Rejerne pilles kan evt. flækkes hvis de er meget store.

Pil og hak løget. Varm en wok godt op og steg løget sammen med karryen i 1 min i olie.

Tilsæt rejer, hvidløg og steg i 2 minutter.

Tilsæt fiskebouillon, sherry og sojasauce og bring det i kog og kog i 3 minutter.

Jævn med maizena udrørt i koldt vand og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 57015 gange,
og udskrevet 811 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-23 18:52:03
Super läkker ret. godt värer den ikke ser tiltalende ud.. men smager fantastisk..

  -   2009-11-13 09:51:52
Hmm, ser ærlig talt ikke særlig tiltalende ud - men lader det komme an på en prøve :-)

  -   2008-12-14 11:11:01
Vi serverede med nudler.

  -   2005-01-01 01:01:01
Næste gang vil jeg komme knapt så meget karry i, jeg synes at det blev lige lovlig stærkt