Erna Rasmussens fedtebrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Orbit Indsendt : Red : |
|
|
Røres grundigt sammen og formes i pølser, ca 4-5 cm tykke.
Drysses med mel og rulles ud til ca. 4 mm. tykkelse og 10 cm. bredde.
Skæres til et langt rektangulært stykke.
Bages 10-12 min ved 200 grader.
Pensles umiddelbart efter bagning med tyktflydende glasur. Deles en gang på langs og skæres derefter i trekanter. Lad dem ligge under et klæde til næste dag. Tips: Mængden af sukker må under ingen omstændigheder overskrides, men man kan tilføje lidt ekstra kakao efter smag. |
|
Opskriften er vist 25784 gange,
og udskrevet 663 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Denise - 2010-11-30 00:47:14 Skal glasuren virkelig på mens kagerne er varme, og skal de deles over umiddelbart efter? Orbit - 2010-10-16 16:35:44 Min mor siger at de skal i kagedåsen når de er kolde.... Må hun jo vide, er hende der gav mig opskriften:) Solskin - 2007-04-23 16:37:43 Ligeså gode som farmor lavede dem, men istedet for at tilsætte kakao, tilsatte jeg 150 g. kokos. Kan man lide smagen af kokos kan opsigten sagtens bære 25-50g. kokos mere. Jakobx2 - 2005-01-01 01:01:01 Det er nu nok de bedste kager min søn og jeg ind til nu har forsøgt os med bare guf Orbit - 2005-01-01 01:01:01 Det ville være fedt med lidt respons fra folk som prøver at følge denne opskrift, min mor laver dem perfekt, og jeg håber at andre skal nyde min barndoms ynglingssmåkager... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne