Krydderskinke
Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke Indsendt : |
|
|
Lagen skal koges op, derefter skal den være kold, inden skinken kommer i.
Find udaf hvilke krydderi du skal bruge, eks. provance eller timian Hvis skinken er fersk, så lægge du den i salt-/krydderlage 3-5 dage (Tilsæt lidt af krydderi i lagen.) Du koger nu skinken med lidt krydderi og salt (1-2 timer afhænig af størrelsen) Rul skinken i krudderierne, så den bliver helt dækket (Fjern svær først) Læg skinken i en lukket pose i køleskabet et døgn Du kan nu skære den i skiver og nyde den :) |
|
Opskriften er vist 28196 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne