Figen vindrue syltetøj
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : |
|
|
Fjerne lidt af skallen på hver figen, tag druerne af stilken og skyl dem grundigt. Skær vanillestangen over på midten og skær derefter igennem på langs. Vand, brun farin og vanillestang sættes over i en tykbundet gryde. Når sukkeret er smeltet, skrues ned på lavt blus, druer og figner tilsættes lidt ad gangen. Lad det simre ved svag varme i ca. 5 timer, fjern vanillestangen. Hældes på skoldede og atamon skyllede glas og luk med film/bagepapir og derefter låg.
|
|
Opskriften er vist 24109 gange,
og udskrevet 441 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Connie - 2016-09-24 13:38:25 Lidt valnødder samt et skvæt Benedictiner rom skader ikke;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne