Pendekager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Sune Indsendt : Red : |
|
|
Æg, mel, mælk, salt og sukker blandes sammen i en skål, og piskes godt til der ikke er flere klumper i.
Steges på begge sider ved over middelhøj varme, på en pande med margarine. Kom en lille klump margarine på efter hver pandekage.
Tips: Serveres med fx. marmelade, is, sukker, men mest anbefalelsesværdigt: Flydense honnig |
|
Opskriften er vist 20177 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (111 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-18 21:34:07 Det lyder dejligt, vi går ned og køber det nu, hilsen og kys, jacob schulze fra skovlunde! Go lørdag(: ukendt - 2011-01-20 08:59:55 Pendekager? mig - 2008-06-04 18:12:50 den er super god fra mig 11 år - 2007-10-06 19:40:37 min mor, far og mine brødre skal lave denne lækre pandekage. Uhmm glæder mig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne