Pendekager

Pendekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sune

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
4 dl.hvedemel
4 dl.mælk
1 Knsp.NaCl
1 spsk.sukker
 margarine
 
Opskrift:
Æg, mel, mælk, salt og sukker blandes sammen i en skål, og piskes godt til der ikke er flere klumper i. Steges på begge sider ved over middelhøj varme, på en pande med margarine. Kom en lille klump margarine på efter hver pandekage.

Tips:

Serveres med fx. marmelade, is, sukker, men mest anbefalelsesværdigt: Flydense honnig





karakterer:
Opskriften er vist 20177 gange,
og udskrevet 298 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (111 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-18 21:34:07
Det lyder dejligt, vi går ned og køber det nu, hilsen og kys, jacob schulze fra skovlunde! Go lørdag(:

  -   2011-01-20 08:59:55
Pendekager?

  -   2008-06-04 18:12:50
den er super god

  -   2007-10-06 19:40:37
min mor, far og mine brødre skal lave denne lækre pandekage. Uhmm glæder mig