Advocadosuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt : Red : |
|
|
Skær laksekødet i fine strimler.
Bland limesaft, knust hvidløg, sukker, salt og peber og hæld det over laksekødet. Lad det trække køligt 4 timer.
Del avocadoerne og tag kødet ud med en ske. Drys kødet med citronsaft. Varm bouillonen op. Puréer avocadokødet i blenderen sammen med hvidvinen og pisk det i bouillonen. Varm suppen op under piskning til lige under kogepunktet og smag til med salt og cayennepeber. Hæld suppen i varme tallerkner. Kom laksestrimler og stenbiderrogn i hver portion og server straks. |
|
Opskriften er vist 34084 gange,
og udskrevet 676 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Henning Høgh - 2005-01-01 01:01:01 For meget cirton i opskriften. Derfor er den alt for sur!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne