Advocadosuppe

Advocadosuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.fersk laks uden ben og skind
3 lime, saft heraf
2 fedhvidløg
0.5 tsk.sukker
 salt
 peber
 
6 modne avocadoer
1 citron, saft heraf
12.5 dl.fiskebouillon
4 dl.tør hvidvin
 salt
 cayennepeber
 
200 g.stenbiderrogn
 
Opskrift:
Skær laksekødet i fine strimler. Bland limesaft, knust hvidløg, sukker, salt og peber og hæld det over laksekødet. Lad det trække køligt 4 timer.

Del avocadoerne og tag kødet ud med en ske. Drys kødet med citronsaft. Varm bouillonen op. Puréer avocadokødet i blenderen sammen med hvidvinen og pisk det i bouillonen. Varm suppen op under piskning til lige under kogepunktet og smag til med salt og cayennepeber.

Hæld suppen i varme tallerkner. Kom laksestrimler og stenbiderrogn i hver portion og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 34084 gange,
og udskrevet 676 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
For meget cirton i opskriften. Derfor er den alt for sur!!!