Budino di pomodoro
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mascarpone Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Husblas udblødes i koldt vand. Tomaterne kvartes og kerner fjernes. Frugtkødet moses igennem sigte og smages til med tomatpuré, salt, peber, cayennepeber og sukker. Husblasen smeltes i lun vandbad og røres i tomatmosen. Lad det hvile ca. 20 min.
Rør mascarpone i tomatmosen og hæld blandingen i fire portionsskåle (ca. 1 dl's indhold pr. stk). Stilles i køleskab 1 time. Ved servering dyppes skålene kort i lunt vand og vendes på tallerken. Anrettes med salat, citron og jomfruhummerhale. |
|
Opskriften er vist 20796 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne