Nordafrikansk kouskous salat
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous Oprindelsesland : Nordafrika Indsendt : Red : |
|
|
Kog Cous-Cous grynene og afkøl dem. Bland citronens saft med olien og tomatsaften. Knus hvidløgene og tilsæt dem. Lad de kolde Cous-Cous gryn trække en halv times tid i dressingen. Skræl agurken og skær den i små tern. Fjern peberfrugtens frøstol og skær frugten i tern. Skold tomaterne og træk skindet af. Fjern kernerne og hak tomaten. Bland grønsagene med Cous-Cous'en. Smag til med paprika, salt og peber. Riv bladene af myntestænglen og strø dem over salaten. Den smager bedst, når den er kold.
|
|
Opskriften er vist 18533 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2007-10-05 11:19:20 Puha har de ingen smagsløg i Afrika? Efter min mening ALT for meget hvidløg og citron! Men hvis man tilsætter hvidløg og citron i mere begrænset mængde er det en rigtig god opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne