Hjortefrikadeller

Hjortefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefars

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hjortefrikadeller, billede 4 Hjortefrikadeller, billede 1 Hjortefrikadeller, billede 2 Hjortefrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket hjortekød
250 g.hakket flæskekød
 
1 lille fint revet løg
 salt
 peber
2 knuste enebær
50 g.hvedemel
 æg
1 dl.mælk
 
Opskrift:
Bland 500 gram hakket hjortekød med 250 gram hakket flæskekød. Tilsæt 1 lille fint revet løg, salt, peber og et par knuste enebær, 50 gram mel, æg, 1 dl. mælk, rør og form så frikadellerne. Lad farsen hvile ca. 30 min.

Steg dem gyldne og lækre på stegepanden i rigeligt fedtstof der til sidst, medens det er i "steg" hældes fra så opsuges det ikke.





karakterer:
Opskriften er vist 46517 gange,
og udskrevet 812 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-08-27 17:49:49
Rigtig gode deller :-)