Hjortefrikadeller
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefars Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland 500 gram hakket hjortekød med 250 gram hakket flæskekød.
Tilsæt 1 lille fint revet løg, salt, peber og et par knuste enebær, 50 gram mel, æg, 1 dl. mælk, rør og form så frikadellerne.
Lad farsen hvile ca. 30 min.
Steg dem gyldne og lækre på stegepanden i rigeligt fedtstof der til sidst, medens det er i "steg" hældes fra så opsuges det ikke. |
|
Opskriften er vist 46517 gange,
og udskrevet 812 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer momse-mor - 2015-08-27 17:49:49 Rigtig gode deller :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne