Skinkefars med broccolifyld

Skinkefars med broccolifyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket skinkesmåkød
2 tsk.salt
 Peber
1.5 tsk.tørret basilikum
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
1 løg
1 æg
1 dl.rasp
 evt.vand
250 g.broccoli
 
Opskrift:
Ælt farsen sammen og lad den hvile ½ time i køleskab. Varm ovnen op til 200 grader.

Rens broccolien, del den i buketter, skræl de tykke stilke og skær dem i skiver. Kom broccolien i kogende vand og kog den i 2 min. Hældes i en sigte.

Fordel halvdelen af farsen i et smurt ildfast fad og fordel broccolien ovenpå.

Læg resten af farsen over. Bag retten i ovnen i ca 45 min.

Ovnstegte kartofler: Skrub kartofler godt og halver dem. Læg dem i et smurt ildfast fad med snitfladen opad, pensl med olie og drys med krydderrier.

Bag kartoflerne sammen med kødet.

Server evt en grøn salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 17018 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig god måde at få broccoli på .. min knægt på fem var vil med den ... brugte dog ikke bailicum og muscatnød