Kinesiske æggekager
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Rist de fintskivede champignoner i smør.
Tilsæt den fintsnittede porre og de snittede forårsløg og rist dem med i ca. 5 min. pisk æggene med 2 spsk. kartoffelmel og 1 knsp. salt.
Bland de ristede champignoner og porrestykker i sammen med friske bønnespirer. Varm lidt olie på en pande, dæmp varmen og steg 1 stor eller 2 små æggekager, til æggemassen er helt stivnet. Anret på tallerkener eller fad med en salat af kogte ris, rejer og fintstrimlet salat, der er dryppet med en marinade af soja og citronsaft. Garner med citronbåde. |
|
Opskriften er vist 29841 gange,
og udskrevet 464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne