Kinesiske æggekager

Kinesiske æggekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.smør
125 g.champignoner
2 forårsløg
1 porre med top
4 æg
100 g.friske bønnespirer
2 spsk.kartoffelmel
1 knsp.salt
 olie til stegning
 
 Tilbehør:
4 dl.løskogte ris
150 g.rejer
2 spsk.soja
1 spsk.citronsaft
 salt
 citronbåde til pynt
 
Opskrift:
Rist de fintskivede champignoner i smør. Tilsæt den fintsnittede porre og de snittede forårsløg og rist dem med i ca. 5 min. pisk æggene med 2 spsk. kartoffelmel og 1 knsp. salt.

Bland de ristede champignoner og porrestykker i sammen med friske bønnespirer.

Varm lidt olie på en pande, dæmp varmen og steg 1 stor eller 2 små æggekager, til æggemassen er helt stivnet.

Anret på tallerkener eller fad med en salat af kogte ris, rejer og fintstrimlet salat, der er dryppet med en marinade af soja og citronsaft. Garner med citronbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 29822 gange,
og udskrevet 464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu