Hjemmelavet majonæse
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Indsendt : |
|
|
Æg og olie skal stuetemperatur inden man begynder. Æggeblommerne kommes i en rundbundet skål og røres seje med dijonsennep og lidt salt. Et par dråber citronsaft røres i, hvorefter den første halve dl af olien tilsættes dråbevis under kraftig piskning. Resten af olien tilsættes langsomt, ligeledes under kraftig piskning. Smages til med salt og peber.
Denne portion giver ca. 300 g majonaise. Hvis man ønsker den lidt tyndere kan den fortyndes med en smule vand.
|
|
Opskriften er vist 49611 gange,
og udskrevet 754 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (33 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-17 18:41:38 *det staves enten mayonnaise eller majonæse- ellers nogle fine, kreative bud. anonym - 2007-08-31 12:55:10 Gerne 2 tsk. sennep, evt. hvidløg Mille - 2005-01-01 01:01:01 min mormors er bedre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne