Involtini siciliana på peperonata
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Rosinerne, pinjekernene og raspen blendes hurtigt sammen med salt og peber.
Kødstykkerne vendes i lidt olivennolie, og derefter på begge sider i blandingen.
Et stykke ost lægges på hver skive kød. Kødet rulles så stramt som muligt omkring osten.
2-3 kalveruller sættes på små stegespid.
De steges i olivenolie ca. 5 minutter på hver side.
Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 15644 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne